Home    |    Clinics    |    Wie zijn wij ?

Hekwerken    |    Hengsten    |    Westernzadels

Clinic van Jeff Sanders
 
 
 
 
 
IPLOG
Klassieke Dressuur
Antonio Borba Monteiro geeft een 2-daagse clinic klassieke dressuur. Deze clinics zijn toegankelijk voor alle niveaus en paardenrassen en laten zien hoe er met uiterste lichtheid en respect naar het paard gewerkt wordt. Er is geen dwang, er wordt gewerkt naar een rond, nageeflijk, ontspannen paard en een ontspannen ruiter die met minimale hulpen leert werken !
Let op: er is voor de volgende clinic nog geen definitieve datum bekend. Volg ons op Facebook of houd deze website in de gaten voor de volgende clinic-datum.
Classical-Dressage-clinics-in-the-Netherlands Facebook-pagina Klassieke dressuur
 
Californische/Vaquero Rijstijl
Jeff Sanders, Modern Vaquero, komt weer naar Nederland en geeft les in de Californische / Vaquero rijstijl en “cowwork” op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 en op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december voor een clinic Horsemanship / Dry work; dus zonder koeien!
California Bridle Horse Facebook-pagina Jeff Sanders
 
Californische/Vaquero Rijstijl (2)
Alex Zell komt voor de tweede keer naar ons land. Hij zal dan 2 x per dag les geven in de Californische rijstijl aan kleine groepjes van max. 3 personen. Deze clinic vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 in Hollandscheveld in een kleine, rustige accomodatie. Op vrijdag 9 november zal Alex een theorieavond verzorgen over het gebruik van de hackamore indien daar voldoende belangstelling voor is.
Vaquero Horsemanship Facebook-pagina Alex Zell
 
Klassieke dressuur
Meer over António Borba Monteiro
Jeff Sanders
Meer over Jeff Sanders
Alex Zell
Meer over Alex Zell